WIE BEN IK

of misschien is het interessanter om te vertellen wat mij beweegt? Of waar ik blij van wordt, nog leuker! 

Het is mijn wens - gevoed door mijn ervaringen en mijn nieuwsgierigheid, intuïtie en mijn pad naar authenticiteit, mijn liefde voor kunst, muziek, cultuur én natuur - dienstbaar te zijn aan elk levend wezen hier op aarde. Dat doe ik met mijn creativiteit, de diepe drang om te ontdekken én te spelen.

Ik hou ervan om geïnspireerd te worden maar ook om te inspireren. Mijn voedingsbronnen zijn divers; de geluiden van vogels, water, geuren van wilde kruiden, de zee, rotsen, bergen... een heerlijk recept uitproberen voor mijn lief, kleur, de eenvoud, de verwondering... Om een te zijn met alles om me heen. De tijd te kunnen nemen. 
Naast tekenen en schilderen, ben ik geraakt door de werking van klank. De Soul Voice® methode van Karina Schelde heeft me veel gebracht. Voor mij is Soul Voice® de methode om zeer diep af te dalen in angsten, beperkingen en overtuigingen en dat vervolgens met je eigen stem geluid geven. Zonder woorden, maar in pure klanken. Het is bevrijdend en transformerend. Voor mij is het simpelwerg 'oer'. Ik kom bij mijn diepste verlangens, maar meest belangrijk; 
ik hoor mijn eigen stem.

En dat is wat ik door wil geven. Om jou ook naar 'oer' te brengen. Naar jouw eigen stem. Naar het moment nu.

Kijk je nog even verder op mijn site?

Miranda